Καλώς ήλθατε στο Chilly θέμα

Ροζ κορυφή mazim ex, ea errem eleifend ορισμός της βίας. Ότι ούτε αυτός ο πόνος μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου να επηρεάσει τη ροζ κορυφή της στο μέρος έξω.

Τιμές κατοικιών: αποκαλύφθηκαν οι μεγαλύτεροι ανυψωτές και οι fallers

Τιμές κατοικιών: αποκαλύφθηκαν οι μεγαλύτεροι ανυψωτές και οι fallers

Αίσθημα λίγο χαμένο με τόσους πολλούς δείκτες τιμών κατοικιών εκεί έξω; Το ρολόι τιμών σπιτιών Συμμαχίας ιδιοκτητών σπιτιού εξετάζει όλες τις πληροφορίες από τους πολλούς δείκτες εκεί έξω για να σας δώσει ένα εύκολο να χωνέψει στρογγυλοποίηση όλων όσων πρέπει να ξέρετε.

Ας δούμε λοιπόν πώς άλλαξαν οι τιμές τον τελευταίο μήνα και έτος.

Οι τιμές των κατοικιών συνεχίζουν να ανεβαίνουν
Όταν υπολογίζετε κατά μέσο όρο τις αυξήσεις που αναφέρθηκαν από όλους τους μεγάλους δείκτες, οι τιμές των κατοικιών σημείωσαν άνοδο 9, 3% το τελευταίο έτος.

Αυτό σημαίνει ότι το μέσο σπίτι του Ηνωμένου Βασιλείου αξίζει τώρα £264.244, σύμφωνα με τη Συμμαχία ιδιοκτητών σπιτιού.

Ενώ ίσως περιμένατε να πέσουν οι τιμές δεδομένης της συνεχιζόμενης πανδημίας και της γενικής οικονομικής αβεβαιότητας, υπάρχει ένα μεθυστικό κοκτέιλ παραγόντων που έχουν συνδυαστεί για να στείλουν τις τιμές να αυξάνονται τον τελευταίο χρόνο.

Πρώτα απ ‘ όλα, δεν είναι μυστικό ότι ο δανεισμός είναι απίστευτα φθηνός ακόμη και με σύγχρονα πρότυπα.

Υπο 1% Στεγαστικά δάνεια σταθερού επιτοκίου επέστρεψαν πρόσφατα για πρώτη φορά από το 2017.

Αυτές οι συμφωνίες ευκαιρίας σημαίνουν ότι οι αγοραστές μπορούν να αντέξουν οικονομικά να δανειστούν μεγαλύτερα ποσά για να συνεχίσουν να αντλούν πίεση στην αγορά (αλλά αυτές οι συμφωνίες θα μπορούσαν να τερματιστούν εν μέσω μιας προβλεπόμενης αύξησης των επιτοκίων).

Πολλά νοικοκυριά έχουν επίσης ενισχύσει σημαντικά τις αποταμιεύσεις τους κατά το τελευταίο έτος, δεδομένου ότι τα κανονικά έξοδα όπως η μετακίνηση, η έξοδος και οι αργίες εξαφανίστηκαν.

Στη συνέχεια, η απόφαση της κυβέρνησης πέρυσι να καταργήσει το τέλος χαρτοσήμου για σπίτια κάτω από £500.000 μέχρι τις 30 Ιουνίου έπεισε πολλούς να παρακολουθήσουν γρήγορα τα κινούμενα σχέδια τους, αυξάνοντας περαιτέρω τη ζήτηση.

Τέλος, με πολλούς ανθρώπους που αναμένουν να εργαστούν από το σπίτι μακροπρόθεσμα, οι ιδιοκτήτες σπιτιού επανεξετάζουν πού θέλουν να ζήσουν και τι είδους σπίτι θέλουν και ψάχνουν να μετακινηθούν σε μια ιδιοκτησία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Ρίξτε αυτούς τους παράγοντες μαζί και βλέπετε γιατί υπάρχει ένα τεράστιο πλεόνασμα αγοραστών που διαλύουν τα ακίνητα – οι συναλλαγές ακινήτων έπληξαν το 14ετές υψηλό τον Φεβρουάριο.

“Οι τιμές των κατοικιών αυξάνονται και πάλι, αν και με βραδύτερο ρυθμό από ό, τι νωρίτερα φέτος”, σχολίασε Η HomeOwners Alliance.

“Οι συναλλαγές επίσης, ενώ είναι χαμηλότερες από ό, τι νωρίτερα το 2021, είναι πάνω από τα κανονικά επίπεδα για αυτή τη χρονική περίοδο.

“Αυτό υποδηλώνει ότι η αύξηση της ζήτησης κατοικιών μετά την πανδημία οφείλεται σε κάτι περισσότερο από τις διακοπές χαρτοσήμου και πρέπει να συνεχιστεί.”

Τιμές κατοικιών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο
Εξετάζοντας την περιφερειακή κατανομή τους τελευταίους 12 μήνες, η Σκωτία και η βορειοανατολική παρουσίασαν την ισχυρότερη ανάπτυξη σε 16, 9% και 13, 3% αντίστοιχα.

Η Ουαλία είδε επίσης ισχυρή αύξηση των τιμών των κατοικιών κατά την ίδια περίοδο στο 12, 5%.

Ακόμη και η περιοχή με τις χειρότερες επιδόσεις (Λονδίνο) γνώρισε ένα εντυπωσιακό άλμα στις τιμές των κατοικιών στο 7, 5%.

Πώς πραγματοποιήθηκαν οι τιμές στην περιοχή σας;
Όταν εξετάζουμε τις κινήσεις των τιμών τον τελευταίο μήνα, η οποία ομολογουμένως είναι μια πολύ λιγότερο αξιόπιστη μετρική από τα ετήσια δεδομένα, καθώς είναι πιο επιρρεπής σε φρικτές διακυμάνσεις, η εικόνα είναι επίσης θετική.

Όλες οι περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσίασαν αύξηση των τιμών των κατοικιών τον τελευταίο μήνα με το Λονδίνο να απολαμβάνει το μεγαλύτερο άλμα στο 5,6%.

Η Βορειοδυτική παρουσίασε επίσης ισχυρή αύξηση των τιμών των κατοικιών τον τελευταίο μήνα στο 4, 5%.

set

Leave a Reply