Καλώς ήλθατε στο Chilly θέμα

Ροζ κορυφή mazim ex, ea errem eleifend ορισμός της βίας. Ότι ούτε αυτός ο πόνος μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου να επηρεάσει τη ροζ κορυφή της στο μέρος έξω.

Σχέδιο πρώτων κατοικιών: εξοικονομήστε 30% κατά την αγορά ενός σπιτιού

Σχέδιο πρώτων κατοικιών: εξοικονομήστε 30% κατά την αγορά ενός σπιτιού

Ποιο είναι το σχέδιο πρώτων κατοικιών;
Το σύστημα First Homes είναι η τελευταία πρωτοβουλία της κυβέρνησης, με στόχο να διευκολύνει τους ανθρώπους να φτάσουν στη Σκάλα στέγασης αγοράζοντας ένα ακίνητο με έκπτωση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 και βλέπει τα συμμετέχοντα ακίνητα να πωλούνται για Εκπτώσεις μεταξύ 30% και 50% από την τρέχουσα αποτίμησή τους.

Η ιδέα είναι ότι αυτές οι εκπτώσεις προσφέρονται στους τοπικούς αγοραστές, βοηθώντας τους ανθρώπους να αγοράσουν ένα ακίνητο στην περιοχή στην οποία ζουν ήδη, αλλά που ήταν πέρα από την αγοραστική τους δύναμη στο παρελθόν.

Συνεργαστήκαμε με το Compare the Market * για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε τα στεγαστικά δάνεια και να βρείτε τη σωστή συμφωνία για εσάς. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να αρχίσετε να συγκρίνετε υποθήκες.

Πού μπορώ να βρω ένα πρώτο σπίτι;
Η έκπτωση που θα προσφερθεί σε μια πρώτη κατοικία συμφωνείται εκ των προτέρων μεταξύ του Τοπικού Συμβουλίου και του κατασκευαστή που κατασκευάζει το ακίνητο.

Ενώ η ελάχιστη έκπτωση είναι 30%, τα συμβούλια μπορούν να διαπραγματευτούν μια μεγαλύτερη έκπτωση εάν θέλουν να δώσουν στους τοπικούς αγοραστές περισσότερο ένα χέρι βοήθειας για την αγορά του ακινήτου.

Αυτή η έκπτωση ισχύει και για τις μελλοντικές πωλήσεις του ακινήτου, πράγμα που σημαίνει ότι οι μελλοντικοί αγοραστές θα απολαύσουν την ίδια έκπτωση από την αγοραία αξία του σπιτιού σας.

Υπάρχουν περιφερειακές διαφορές στη μέγιστη αξία ενός ακινήτου που μπορεί να αγοραστεί μέσω του συστήματος. Για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα ακίνητο για περισσότερα από £250.000 ‒ μετά την εφαρμογή της έκπτωσης ‒ μέσω του συστήματος First Homes, αν και αυτό το ανώτατο όριο μεταπηδά σε £420.000 στο Greater London.

Τα αρχικά ακίνητα First Homes κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Ιούνιο, και βρίσκονταν στην περιοχή Bolsover στο East Midlands, με περαιτέρω ιστότοπους που πρόκειται να ξεκινήσουν σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, περίπου 1.500 θα εισέλθουν στην αγορά από αυτό το φθινόπωρο, με την ιδέα ότι τουλάχιστον 10.000 πρώτες κατοικίες θα παραδοθούν κάθε χρόνο στο μέλλον.

Το σύστημα ισχύει μόνο για την Αγγλία, έτσι δεν θα είστε σε θέση να τσάντα μια έκπτωση first Homes scheme σε άλλες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύστημα First Homes;
Όπως υποδηλώνει το όνομα, για να προκριθείτε πρέπει να είστε αγοραστής για πρώτη φορά. Αυτό το πρόγραμμα δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμο εάν έχετε ήδη καταχωρηθεί ένα ακίνητο στο όνομά σας.

Υπάρχουν επίσης κριτήρια επιλεξιμότητας που πρέπει να πληρούνται όσον αφορά τον ετήσιο μισθό σας.

Είτε αγοράζετε μόνοι σας, με έναν συνεργάτη ή έναν φίλο, το συνδυασμένο ετήσιο εισόδημα των νοικοκυριών των αγορών πρέπει να είναι μικρότερο από £80.000. Αυτό αυξάνεται σε £90.000 για αγορές εντός του Greater London.

Δεν μπορείτε να αγοράσετε ούτε με μετρητά. Εάν αγοράζετε ένα πρώτο σπίτι, τότε πρέπει να έχετε μια υποθήκη (ή ένα σχέδιο αγοράς στο σπίτι για μουσουλμάνους αγοραστές) που καλύπτει τουλάχιστον το ήμισυ της προεξοφλημένης τιμής αγοράς.

Είναι σημαντικό ότι αυτά τα κριτήρια θα ισχύουν και για τις μελλοντικές πωλήσεις ενός πρώτου σπιτιού. Με άλλα λόγια, όταν έρθει η ώρα να πουλήσετε ένα ακίνητο που έχετε αγοράσει μέσω του συστήματος, θα μπορείτε να πουλήσετε μόνο σε αγοραστές για πρώτη φορά με μισθούς κάτω από ένα συγκεκριμένο σημείο.

Αναπόφευκτα, το γεγονός ότι πουλάτε σε μια περιορισμένη βάση αγοραστών μπορεί να το κάνει πιο δύσκολο να μετατοπιστεί από ό, τι αν μπορούσατε να το πουλήσετε σε οποιονδήποτε θέλετε.

Συνεργαστήκαμε με το Compare the Market * για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε τα στεγαστικά δάνεια και να βρείτε τη σωστή συμφωνία για εσάς. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να αρχίσετε να συγκρίνετε υποθήκες.

Πώς μπορώ να αγοράσω ένα πρώτο σπίτι;
Οι προγραμματιστές θα πρέπει να αναλύσουν ποιες ιδιότητες σχετικά με τις εξελίξεις τους θα είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο του συστήματος.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση μέσω του οικοδόμου για να αγοράσετε το ακίνητο με την υποσχεθείσα έκπτωση.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει κεντρικό σημείο για να ελέγξετε ποιοι προγραμματιστές προσφέρουν αυτές τις ιδιότητες, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα ξεκινήσει μόλις το πρόγραμμα λειτουργήσει σωστά με περισσότερα σπίτια για να διαλέξετε.

Εύρεση υποθήκης πρώτης κατοικίας
Οι δανειστές ενυπόθηκων δανείων έχουν κάνει θετικούς θορύβους σχετικά με το σύστημα First Homes, αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ειδικές υποθήκες για τους ανθρώπους που αγοράζουν μέσω του συστήματος.

Αντ ‘ αυτού φαίνεται ότι θα είστε σε θέση να κάνετε χρήση μιας τακτικής υποθήκης από όποιο δανειστή επιλέγετε.

Γνωρίζουμε όμως έναν δανειστή που σίγουρα ενδιαφέρεται για το σχέδιο ‒ η Leeds Building Society ανακοίνωσε ότι έλαβε την πρώτη αίτηση από έναν αγοραστή που θέλει να χρησιμοποιήσει το σχέδιο, και έχει κάνει τώρα μια προσφορά στον δανειολήπτη.

Συνεργαστήκαμε με το Compare the Market * για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε τα στεγαστικά δάνεια και να βρείτε τη σωστή συμφωνία για εσάς. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να αρχίσετε να συγκρίνετε υποθήκες.

Εναλλακτικά συστήματα για αγοραστές για πρώτη φορά
Δεν υπάρχει έλλειψη προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που να βοηθούν τους ανθρώπους να αγοράσουν ένα ακίνητο.

Πέρυσι η κυβέρνηση ξεκίνησε ένα σύστημα εγγύησης ενυπόθηκων δανείων, όπου αναλαμβάνει τον κίνδυνο που προέρχεται από τους δανειστές που προσφέρουν στεγαστικά δάνεια σε δανειολήπτες με μόνο κατάθεση 5%.

Καθώς η οικοδόμηση μιας κατάθεσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι αγοραστές για πρώτη φορά, η ιδέα είναι ότι το σχέδιο θα σημαίνει ότι περισσότεροι δανειστές προσφέρουν προσφορές σε 95% δάνειο σε αξία, βοηθώντας τους να αγοράσουν με μικρότερη κατάθεση στη θέση τους.

Υπάρχει επίσης το σύστημα βοήθειας για αγορά, μια άλλη επιλογή για όσους ελπίζουν να αγοράσουν με μια μικρή κατάθεση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Βοήθεια για αγορά, η κυβέρνηση συμπληρώνει την κατάθεσή σας με ένα δάνειο μετοχικού κεφαλαίου 20% που δεν χρειάζεται να επιστρέψετε για πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, βγάζετε μια υποθήκη για τα υπόλοιπα που χρειάζονται για να ολοκληρώσετε τη συμφωνία.

Θεωρητικά, το πρόγραμμα Help to Buy κλείνει το επόμενο έτος, αλλά δεδομένου ότι έχει επεκταθεί πριν δεν θα ήταν τεράστια έκπληξη να το δούμε να συνεχίζεται με κάποια μορφή.

set

Leave a Reply