Καλώς ήλθατε στο Chilly θέμα

Ροζ κορυφή mazim ex, ea errem eleifend ορισμός της βίας. Ότι ούτε αυτός ο πόνος μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου να επηρεάσει τη ροζ κορυφή της στο μέρος έξω.

Οι καλύτεροι και χειρότεροι δανειστές ενυπόθηκων δανείων ως ψήφος από τους πελάτες

Οι καλύτεροι και χειρότεροι δανειστές ενυπόθηκων δανείων ως ψήφος από τους πελάτες

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών σπιτιού, μια υποθήκη είναι μια αναγκαιότητα.

Αγοράζοντας ένα ακίνητο οποιουδήποτε είδους είναι ακριβό, και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες κάτω από το πίσω μέρος του καναπέ για να στραφούν σε για το σπίτι μας αγοράζοντας ανάγκες.

Μια υποθήκη είναι το μεγαλύτερο δάνειο που είναι πιθανό να πάρετε ποτέ έξω, γι ‘ αυτό είναι σημαντικό να το κάνετε σωστό.

Αυτό δεν σημαίνει μόνο την έρευνα των φθηνότερων συμφωνιών όμως, αλλά και να πάρει μια ιδέα για το τι είναι ο δανειστής.

Εξάλλου, η ταχύτητα ταξινόμησης του δανείου σας και τα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρονται μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από δανειστή σε δανειστή.

Αλλά πώς πηγαίνετε για να μάθετε ποιοι δανειστές μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιοι είναι πιθανό να σας αφήσουν εξαγριωμένους;

Οι καλύτεροι δανειστές υποθηκών
Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι η ετήσια έρευνα που διεξάγεται από τους πρωταθλητές καταναλωτών που;, όπου χιλιάδες δανειολήπτες ερωτώνται για τις εμπειρίες τους.

Οι δανειστές αναθεωρούνται με βάση μια σειρά κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένου του πόσο καλά ενημερώνουν τους πελάτες, τη σαφήνεια των δηλώσεων υποθηκών τους, τη διαφάνεια των χρεώσεων και των κυρώσεων, τον τρόπο αντιμετώπισης των ερωτημάτων και των καταγγελιών, την ευελιξία των πληρωμών, την ηλεκτρονική πρόσβαση και την αξία για τα χρήματα.

Προκειμένου να ξεχωρίσετε από το πλήθος, πρέπει να συνδυάσετε τόσο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών όσο και τα σταθερά ανταγωνιστικά επιτόκια στεγαστικών δανείων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους δανειστές που ξεπέρασαν τα τραπέζια και πώς έπαιξαν σε μερικές από τις διάφορες κατηγορίες.

Ακριβώς για να εξηγήσω γρήγορα αυτά τα κενά αποτελέσματα,εκεί είναι που; δεν είχε αρκετά μεγάλο μέγεθος δείγματος για να δικαιολογήσει μια βαθμολογία.
Αμέσως μου βγαίνει ότι οι μισοί από τους κορυφαίους καλλιτέχνες εδώ οικοδομούν κοινωνίες, με το Coventry να πρωτοστατεί με σκορ 81%.

Ωστόσο, δεν πέτυχε την κατάσταση “συνιστώμενου παρόχου” με την οποία; (σε αντίθεση με την First Direct και σε εθνικό επίπεδο), καθώς ο πρωταθλητής των καταναλωτών θεώρησε ότι δεν προσέφερε αρκετές συμφωνίες που οδηγούν στην αγορά.

Όλοι αυτοί οι δανειστές, ωστόσο, εκτελούνται με συνέπεια εντυπωσιακά σε όλες τις κύριες κατηγορίες, αποδεικνύοντας ότι αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο μαζί τους, πιθανότατα θα μείνετε ικανοποιημένοι.

set

Leave a Reply