Καλώς ήλθατε στο Chilly θέμα

Ροζ κορυφή mazim ex, ea errem eleifend ορισμός της βίας. Ότι ούτε αυτός ο πόνος μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου να επηρεάσει τη ροζ κορυφή της στο μέρος έξω.

Οι καλύτεροι τρεχούμενοι λογαριασμοί υψηλού ενδιαφέροντος

Οι καλύτεροι τρεχούμενοι λογαριασμοί υψηλού ενδιαφέροντος

Κατά το τελευταίο έτος, καθώς τα ποσοστά αποταμίευσης έχουν πέσει κατακόρυφα, έχει γίνει πιο δύσκολο να βρείτε μέρη για να αποθηκεύσετε τα μετρητά σας που προσφέρει επίσης ένα αξιοπρεπές επιτόκιο.

Μια καταλαβαίνω επιλογή θα μπορούσε να είναι ένας τρεχούμενος λογαριασμός υψηλού ενδιαφέροντος. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των τραπεζικών λογαριασμών πληρώνουν ελάχιστα ή καθόλου ενδιαφέρον, υπάρχει μια χούφτα που πραγματικά προσφέρουν ακόμη πιο γενναιόδωρες τιμές από τους καλύτερους λογαριασμούς ταμιευτηρίου.

Απλά προειδοποιήστε, οι καλύτεροι τρεχούμενοι λογαριασμοί υψηλού ενδιαφέροντος είναι ως επί το πλείστον ιδανικοί για μικρές γλάστρες μετρητών ή προσφέρουν ένα αξιοπρεπές επιτόκιο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Θα αποκαλύψουμε τώρα ποιες τράπεζες θα σας πληρώσουν ένα γενναιόδωρο επιτόκιο σε πιστωτικά υπόλοιπα.

Παρθένο Χρήμα-2.02%
Ο τρεχούμενος λογαριασμός Virgin Money προσφέρει ένα κορυφαίο ποσοστό αγοράς 2.02% AER.

Ενώ αυτό περιορίζεται στα πρώτα £1.000 στο λογαριασμό, έρχεται με λογαριασμό ταμιευτηρίου συνδεδεμένης πρόσβασης με ποσοστό 0, 35% (πρόσφατα κομμένο από 0, 5%).

Χρήσιμα, δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό που πρέπει να πληρώνετε κάθε μήνα για να δικαιούστε το λογαριασμό και μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια δωρεάν δωροκάρτα £150 με Virgin Experience Days ή 12 δωρεάν μπουκάλια κρασιού όταν κάνετε αίτηση.

Πανελλαδικά-2%
Το Nationwide προσφέρει ένα αξιοπρεπές ποσοστό 2% AER στον τρέχοντα λογαριασμό FlexDirect και μπορείτε να φτάσετε μέχρι και £125 όταν αλλάζετε – μάθετε περισσότερα εδώ.

Το επιτόκιο καθορίζεται σε υπόλοιπα μέχρι £1.500 για τους πρώτους 12 μήνες, μετά από αυτό το διάστημα το ποσοστό πέφτει στο 0.25%, το οποίο είναι μεταβλητό. Έτσι, κατά το πρώτο σας έτος, θα μπορούσατε να τσέπη £30 από τις αποταμιεύσεις σας.

Nationwide σας επιτρέπει να κρατάτε ένα λογαριασμό σε ένα μοναδικό όνομα και ένα σε ένα κοινό όνομα, έτσι ένα ζευγάρι θα μπορούσε να τριπλασιάσει το ποσό που κερδίζει 2% σε £4.500.

Για να κερδίσετε ενδιαφέρον, πρέπει να καταθέσετε τουλάχιστον £1.000 το μήνα στο λογαριασμό, αλλά δεν χρειάζεται να έχετε ρυθμίσει άμεσες χρεώσεις, οπότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ο κύριος λογαριασμός σας.

Οι καλύτεροι τραπεζικοί λογαριασμοί για την εναλλαγή μπόνους

Lloyds / Τράπεζα της Σκωτίας – έως 1,5%
Με τους λογαριασμούς Club Lloyds και Bank of Scotland Vantage, μπορείτε να κερδίσετε έως και 1, 5% AER σε μεγαλύτερα δοχεία αποταμίευσης από τους δύο τρεχούμενους λογαριασμούς που αναφέρονται παραπάνω.

Και οι δύο λογαριασμοί διαθέτουν κλιμακωτό επιτόκιο, καταβάλλοντας 0, 60% σε υπόλοιπα μεταξύ £1 και £3, 999 και 1, 5% μεταβλητή σε υπόλοιπα μεταξύ £4, 000 και £5, 000.

Για να προκριθείτε, πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον £1.000 κάθε μήνα (ή τουλάχιστον £1.500 για το λογαριασμό Club Lloyds), να διατηρήσετε το υπόλοιπό σας πάνω από £0 και να ρυθμίσετε τουλάχιστον δύο διαφορετικές άμεσες χρεώσεις.

Εάν πληρώνετε σε λιγότερο από £1.500 το μήνα στο λογαριασμό Club Lloyds, θα πρέπει να πληρώσετε ένα μηνιαίο τέλος £3.

set

Leave a Reply