Καλώς ήλθατε στο Chilly θέμα

Ροζ κορυφή mazim ex, ea errem eleifend ορισμός της βίας. Ότι ούτε αυτός ο πόνος μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου να επηρεάσει τη ροζ κορυφή της στο μέρος έξω.

Οι καλύτερες κάρτες μεταφοράς υπολοίπου 0% χωρίς χρέωση

Οι καλύτερες κάρτες μεταφοράς υπολοίπου 0% χωρίς χρέωση

Εάν θέλετε να μετατοπίσετε το χρέος σε μια πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου ” 0%”, συνήθως σας ζητείται να πληρώσετε ένα ποσοστό του χρέους εκ των προτέρων με τη μορφή τέλους μεταφοράς, που είναι ο τρόπος του δανειστή να εγγυηθεί ότι κάνει κάποια χρήματα από εσάς.

Οι μακρύτερες άτοκες προσφορές στην αγορά (31 μήνες κατά τη στιγμή της δημοσίευσης) γενικά χρεώνουν βαριά τέλη μέχρι 3%. Για να το θέσετε σε νομισματικούς όρους, θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώσετε ένα τέλος £90 εάν θέλετε να αλλάξετε ένα χρέος £3.000.

Ενώ χρησιμοποιείτε μια κάρτα μεταφοράς υπολοίπου είναι πολύ φθηνότερη από ό, τι αφήνοντας το χρέος ράφι μέχρι δαπανηρό ενδιαφέρον, υπάρχει μια ακόμη φθηνότερη επιλογή εκεί έξω.

Οι κάρτες μεταφοράς υπολοίπου χωρίς χρέωση σας επιτρέπουν να μεταφέρετε το χρέος χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Αλλά ποια είναι η παγίδα;

Οι περίοδοι 0% που προσφέρονται είναι κατανοητά μικρότερες από τους αντιπάλους τους που χρεώνουν τέλη, αλλά θα σας αγοράσουν ζωτικό χρόνο για να καθαρίσετε ή να μειώσετε το χρέος σας χωρίς να πληρώσετε επιπλέον δεκάρα.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τις πραγματικά δωρεάν κάρτες μεταφοράς υπολοίπου στην αγορά.

Η Τράπεζα της Sainsbury έχει τη μεγαλύτερη άτοκη περίοδο έως και 21 μήνες με την κάρτα μεταφοράς υπολοίπου.

Αλλού, η HSBC προσφέρει τόκους 0% για 20 μήνες, ενώ οι κάρτες χωρίς χρέωση από το Santander και το NatWest/RBS προσφέρουν μικρότερες άτοκες περιόδους.

Θα πληρούν τις προϋποθέσεις για τις καλύτερες προσφορές;
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πρέπει να έχετε μια αστρική πιστοληπτική ικανότητα για να πάρετε την καλύτερη προσφορά.

Εάν το σκορ σας είναι κακή, είναι μια καλή ιδέα να δώσει μια ώθηση. Μάθετε περισσότερα με αυτόν τον οδηγό για τη βελτίωση της πιστοληπτικής σας ικανότητας.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε την απόρριψη μιας κάρτας και να βλάψετε περαιτέρω το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, συνεργαστήκαμε με το Compare the Market για να σας βοηθήσουμε να δείτε ποιες κάρτες δικαιούστε χωρίς να βλάψετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

set

Leave a Reply